WIE ZIJN WIJ?

Wie zijn wij?

Gegroeid uit de liefde voor oude techniek en met een achtergrond van elektronika-opleidingen, hebben wij de stap gezet  in de produktie van kabelbomen voor oldtimers.

 

Om een kwaliteitsvol produkt aan te kunnen bieden, beseften we al snel dat kennis van een bepaald model van essentieel belang is. Verschillende bouwjaren geven namelijk vaak verschil in opties, of verschil in bedieningsorganen, kortom, verschil in de kabelboom van de auto. Ook merkten we dat de constructeur destijds een product afleverde dat weliswaar erg functioneel was, maar dat heden ten dage in een betere kwaliteit kan vervaardigd worden als maatprodukt, zonder daarbij af te wijken van de originaliteit.

 

De continuë wil om onszelf te verbeteren en ons gamma uit te breiden maken van ons de beste keuze voor uw kabelboom van uw oldtimer. Indien u met een vraag zit en u gelooft dat wij u kunnen helpen, aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen.

Wat doen wij?

Een hoofdreden om met onze zaak te beginnen was de teleurstelling die sommige klanten ervoeren bij hun aankoop van een nieuwe kabelboom: ze zijn erg complex om het zonder een behoorlijk schema of handleiding tot een goed einde te brengen, soms waren ze oncompleet of niet voor hun specifieke model en vooral… ze zijn te duur voor wat het eigenlijk is.

 

Dit spoorde ons aan om het anders aan te pakken en met produkten op de markt te komen waarbij kwaliteit voorop staat. Dankzij deze kwaliteit en het delen van onze know-how bij het installeren van uw kabelboom, wordt dit deel van uw restauratie alvast veel gemakkelijker en een stressvrij onderdeel in onze enorm veelzijdige hobby van de oldtimer.

 

Omdat een uitgebreid gamma van kant-en-klare kabelbomen nu eenmaal niet zo snel op te bouwen is, en omdat wellicht uw model er niet bij zit en u het wachten en zoeken beu bent, kunnen wij ook in ons eigen atelier uw huidige kabelboom restaureren, volledig of deels, of zelfs helemaal kopiëren. Uiteraard hebben wij daarvoor uw kabelboom nodig. Contacteer ons voor de mogelijkheden te bespreken!

 

Bereikbaar zijn wij enkel via e-mail maar uw vragen of suggesties gaan ons nauw aan het hart en zullen nooit onbeantwoord blijven.

CWL, de specialist in het produceren en herstellen van kabelbomen voor uw klassieke Fiat

CWL   –   Classic Wiring Looms

info@classicwl.be

 

Bereikbaar zijn wij enkel via e-mail maar uw vragen of suggesties gaan ons nauw aan het hart en zullen nooit onbeantwoord blijven.